Stud Jur. Søges

Skattesagen Torben Bagge søger en teoretisk velfunderet stud jur., der har lyst til at prøve kræfter med advokatarbejde i form af håndtering af skattesager og som inderligt brænder for det juridiske fag. Der forventes at du skal bruge ca. 10 timer ugentligt på opgaverne.

Skattesagen blev stiftet i sommeren 2023 og har siden da haft en meget succesfuld opstart med bl.a. stor tilgang af sager. Der er derfor rigeligt at lave hos os. Du vil have mulighed for at blive ansat som advokatfuldmægtig ved endt jura studie.

Vi kan tilbyde
- Tilrettelæggelse af egen arbejdstid.
- Fjernarbejde eller arbejde på kontoret.  IT udstyr kan blive stillet til rådighed ved fjernarbejde.
- Løn efter kvalifikationer.
- Sparring med en af Danmarks mest erfaren skatteadvokater

Videre er der mulighed for at komme i ”mesterlære” hos Torben Bagge, som har en uvurderlig viden i forhold til håndtering af skattesager i praksis. En viden du ikke noget sted kan læse dig til da der i det virkelige liv er stor forskel på at læse et søkort og et skib at føre. På det juridiske studie lærer man at læse søkortet, men ikke at føre skibet.  Du kan læse mere om Torben Bagge her.

Vi er naturligvis meget fleksible i forhold til arbejdstid, da vi ved at der kan være tidspunkter hvor du har brug for at arbejde mindre, som ved fx. eksamener.

Skatteretten er formentlig den del af den juridiske verden som flest finder mest kompliceret. Omvendt er det nok også det område hvor der for den rette er bedst indtjeningsmuligheder i advokatbranchen.

Vi forventer
- Ikke at du allerede har haft skatteret på det juridiske studie. Det skal Torben nok sætte dig ind i.
- Du er pålidelig og punktlig
- Har en interesse for jura
- Ønsker at indgå i et fællesskab
- Kan arbejde selvstændigt og effektivt


 

Ansøgningsfrist: Vi indkalder til samtale løbende og opslaget fjernes når stillingen er besat.

Ansættelse:  Snarest muligt.  


Har du spørgsmålet til ovenstående stillingsopslag er du velkommen til at kontakte Torben Bagge på 24822484 eller via tb@skattesagen.com

Ansøgning skal sendes til administrationschef Julie Nord Holm på e-mail julie@skattesagen.com

Privatlivspolitik Cookiepolitik