Om Skattesagen

Skattesagens ejer Torben Bagge, har arbejdet med skattesager i over 30 år og anses for at være en af Danmarks førende specialister. Første kontor blev åbnet i 2023 i Silkeborg og fik allerede i 2024 en medarbejderkapacitet, der krævede åbning af kontoret i Åbyhøj ved Århus. Du kan se billeder af vores lokaler længere nede på siden.
 

Ud over at specialisere os i skattesager og tage ansvar for vores klienter, tager vi også et ansvar for miljøet.

De akustikpaneler vi bruger på kontorene er dansk produceret fra WoodUp, som også har en klar holdning til bæredytighed.
 Læs mere her 

Vi bruger også kun Multicopy Zero printer papir, der både er FSC, TCF godkendt, carbon neutral, Svanemærket og bærer Eublomsten. 

Skattesagen vælger naturen

Skattesagen står op for klima og miljø. Derfor er vi medlem af Naturfondens erhvervsklub, Naturbiz, for firmaer, der gør en konkret forskel for naturen i Danmark. Vores støtte bliver hvert år omsat til ny natur i Danmark til gavn for os alle.

Sammen gør vi Danmark grønnere!

Om Den Danske Natur Fond
Naturfonden køber, beskytter og genopretter natur i hele Danmark. De skaber unikke naturoplevelser for alle og evigtvarende naturbeskyttelse. Naturfonden er en uafhængig, privat, non-profit fond. Se naturområderne.

 

Borgergade 27 8600 Silkeborg

Hermodsvej 18A 8230 Åbyhøj - Vi er stadig i gang med en større renovering

 
Privatlivspolitik Cookiepolitik