Hvem er Torben Bagge?

Torben startede sin rejse til advokat tilbage i 1988, hvor han begyndte at læse jura på Århus universitet. Den juridiske tankegang blev han hurtigt dybt fascineret af og endte derfor også med at opnå et af de absolut højeste karaktergennemsnit, der igennem tiden er opnået på det juridiske studie på Århus universitet.

I 1992 blev han ansat i virksomheden TVC Advokater og endte med at arbejde der i 31 år og i langt hovedparten af årene som ansvarlig indehaver. Torben var blandt andet managing partner i 9 år og ledede skatteafdelingen fra 2008 - 2023 hvor han havde ansvaret for 25 jurister. 

Sommeren 2023 sagde Torben farvel til TVC og startede virksomheden Skattesagen Torben Bagge.

Visionen er at være fuldt involveret i de sager som Torben påtager sig, samt sikre at klienterne opnår de bedst mulige resultater i deres sager, samt tillige i forhold til alle de øvrige problemstillinger som skattesagen måtte medføre.

Klienterne i Skattesagen Torben Bagge og deres sager er således ikke blot én ud af mere end 1500 der skal håndteres. Alle klienter og sager hos Skattesagen får en helt unik og "håndholdt" behandling, der sikrer det bedst mulige resultat og personlige oplevelse.

Torben har 3 børn og bor i Silkeborg med udsigt til vand og skov. Han har interesse for litteratur, herunder filosofi og nyder at omgive sig med smukke ting samt samle på sjældne frimærker, mønter og bøger.
Privatlivspolitik Cookiepolitik